Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Sylvester & Tweety (MD)

2013.01.04. 16:38 >>>> safranek >>>> RETRO, SEGA >>>> : 4610 : 0


A Looney Tunes fergeteges duója megérkezett és megdobogtatja minden földi halandó szívét, mert ilyet még nem láttál, az tuti!
Főszereplők: Szilveszter a macska, mint negatív HŐS és Csőrike a bájos madár, mint pozitív ÁLDOZAT.
Természetesen nem hiányoznak a mellékszereplők sem a sztoriból, remek alakítást nyújt a Nagyi, a kedves kenguru bébi, Spike, a bivalyerős bulldog és még néhány statiszta. 
Egyszerűen csak annyit mondhatok, jobb mint a rajzfilm!
Most nem az ártatlan lelkű kismadárnak kell drukkolnod, sőt!
Ragadd magadhoz az irányítást és Te, mint a macskák macskája, a szellemes, kellemes, jellemes és fáradhatatlan Szilveszter, kapd el azt a fránya szárnyast, hisz köztudott, hogy az olajos hal, pusztán csak emésztőnedv-foglalkoztató a frissen megtépett madárka fenséges zamatához képest!
Legalábbis ezt rebesgetik azon boldog kóbor macsekok, akik már elkaptak egyet-egyet. S most végre belekóstolhat Szilveszteris az élet legjavába! 
Igaz, meg kell dolgoznia érte, de megéri! Sőt, még jó is ez a kis kergetőzés, csak néha kicsit túlzásba viszi az a fránya dög a pofonokat, na meg a Nagyi a söprűvel...
Fékezzünk csak le egy kicsit! A legfontosabb dolgon már túl vagy, megvetted, kikölcsönözted, szóval megszerezted a stuffot!! Remekül fogsz szórakozni ezt garantálom. A játék elején állítsd be az options-ban a nehézségi fokozatot. A választott százaléktól függ, hány pályán lehet nyomulni. Vétek bármelyiket is lehagyni, szerintem minimum 100%-ra tegyed!!!
OK, akkor induljon a móka!

A cél elkapni Csőrit! Egy-egy nyugodt percben kuksizd meg, merre jár. Ha odaérsz úgy is tovareppen, de karmaid segítségével néhány tollától megszabadíthatod! Így kell őt űznöd, amíg meg nem áll végre, s ha sikerül eljutnod hozzá, megragadhatod (egy kis időre).
Szilveszternek csak egyetlen hibája van – mint általában minden macskának –, nem tud repülni! Ez az alapvető fogyatékosság azonban sokszor komoly feladatok elé állítja a kandúrt, mert Csőrike szárnyalva tovalibben, ő pedig ott marad, hoppon.
Szerencsére egymásra tud pakolni mindenféle cuccot, amire felmászhat. Mivel a nagy magasságokból való zuhanás nem tesz jót még a cicusoknak sem, ezért használd az ernyődet! 
Igen, kezdetben nem lesz több gond. A házban és a kertben még a bulldog keseríti életedet, de ha a csontot meglengeted előtte, mindjárt elfelejti a kutya-macska háborút. Használd ki a pályákon található rejtőző helyeket is (állólámpa, mózeskosár, kuka)! Már csak azért is, mert például a Nagyit nem lehet kupán vágni a kalapáccsal. A programozók, ki tudja miért, ezt nem tartják etikusnak. Kérdem én, macskát seprűvel verni szabad?!
A Mayhem Expressz száguld célja felé és szegény Szilveszternek minden ügyességére szüksége lesz, hogy ne essen a sínek közé!
Óvakodni kell a huzattól és a nyitott ajtóktól, a tovább jutáshoz nélkülözhetetlen a Hiperty Hopper – magyarul rugóláb – is.
A sikátorban a kerítésen, ablakokon és a villanyvezetéken át vezet az út. 
Óvakodj a tűztől és a kaktusztól, keresd meg a titkos szobát!
A laboratóriumban már súlyosabb a helyzet, mert Csőrike időnként MEGA-madárrá alakul át és szőröstül-bőröstül elnyeli hősünket, aki csak bőszült karmolással érheti el, hogy a rémkanári kiöklendezze. 
Ahhoz, hogy meg is sebezze, szüksége lesz egy speciális Antidote lötyire, ami csak korlátozott számban áll a rendelkezésére. Amíg lehet tépd azt a sárga röppentyűt, s üldözd fel a harmadik szintre, ott bekerítheted!
Dr. Jekyll laboratóriuma igazi erőpróba. Van itt áram, tűz, kapcsolóhegyek, gyilkos folyadékok, lombikok, szóval minden ami kell. Ráadásul Szilveszter összetöpörödik és a hatalmas tárgyak között csöppet sem könnyű megtalálni a helyes utat, s elkapni a kiszemelt áldozatot!
A hajó ehhez képest már Hawaii, DE jól gondold meg, mit csinálsz a végén, mert nem biztos, hogy a legkézenfekvőbb megoldás a legjobb...

Ennyi lenne. Best game, vedd meg!

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.